Enviament i devolucions

Horaris d'entrega 

www.natturals.ad només entregarà comandes dins del Principat d'Andorra (excepte: el Pas de la Casa).

Realitzem entregues tots els dies de dilluns a diumenge (matí). Consulta a continuació les condicions per cada parròquia.

El plaç d'entrega és:

Amb l'opció "Entrega EXPRÉS": T'ho entreguem en un termini de 2 hores, en horari de 11.00h a 20.00h. Aquestes comandes seran entregades a través de l'operador logístic CityXerpa.

Amb l'opció "Entrega a Domicili" , i en funció de la parròquia de lliurament:

 • Andorra la Vella, Escaldes-Engordany i Sant Julià:
  • Fes la teva compra avui abans de les 12h, i t'ho entreguem avui mateix durant el dia (excepte les compres de dissabte i diumenge, que s'entreguen dilluns).
  • Les compres realitzades avui entre les 12h i les 19h, s'entreguen demà durant el dia (excepte les compres de dissabte i diumenge, que s'entreguen dilluns)
 • La Massana, Ordino, Encamp i Canillo:
  • Fes la teva compra avui abans de les 19h, i t'ho entreguem demà durant el dia (excepte les compres de dissabte i diumenge, que s'entreguen dilluns).
  • Les compres realitzades avui després de les 19h, s'entreguen demà passat durant el dia (excepte les compres de dissabte, que s'entreguen dilluns, i les de diumenge, que s'entreguen dimarts)
  • Les comandes seran entregades a través del nostre operador logístic Tradima.

Si no rep la seva compra en el temps estimat, posi's en contacte amb Atenció al Client de  CCA - Centre Comercial Andorrà. Pot escriure'ns a clients@cca.ad o trucar al (+376) 870310. Des del moment que tinguem la seva notificació, realitzarem les gestions oportunes per entregar la seva comanda.

Com funciona el descompte de la 1a compra?

Un com registrat i en el moment de finalitzar la compra, abans de validar el pagament a l'espai: 

AFEGIR CODI DE DESCOMPTE:  cal afegir 1ACOMPRANATT.

El cupó de descompte només és vàlid una ùnica vegada i amb el descompte la compra ha de ser de 50 € o superior.

Cost del servei

El servei d'entrega a domicili té un cost de 6,90 € i 7,90 € (Entrega Exprés) per compres inferiors a 90 euros (la compra mínima és de 40 euros). Si es disposa de targeta Fidelia Crèdit i es fa el pagament amb aquest mitjà, l'import del Servei a Domicili és GRAUTÏT i amb l'entrega Exprés el cost és de només 1 €.

Per tant, s'aplicarà un descompte de 6,90 € al final de la comanda si el pagament és amb targeta Fidelia Crèdit.

Devolucions

Si a la comanda rebuda troba algun producte defectuós pot contacatar-nos a clients@cca.ad o trucar al (+376) 870310

Podrà retornar la mercaderia sempre i quan comuniqui la seva intenció en el plaç d'un dia des d'haver rebut la comanda. Per això, ha de contactar-nos al correu electrònic o al telèfon mencionats anteriorment.

Sempre que la devolució correspongui a defectes del producte, www.natturals.ad assumeix les despeses d'enviament ocasionades per una possible devolució i se li retornarà l'import corresponent al producte defectuós.

Si les raons de devolució son al·lienes a www.natturals.ad, és a dir, si la mercaderia es troba en perfecte estat però vol retornar-la, ens l'ha de fer arribar a Av. Meritxell 92 d'Andorra la Vella, Atenció al Client. Les despeses ocasionades per la devolució NO seran assumides per www.natturals.ad.